Allereerst bedank ik u dat u wilt weten wie ik ben. Ik zal u dat zo goed mogelijk vertellen.

Ik ben er trots op al sinds 1995 getrouwd te zijn met Jessica. Jessica en ik wonen samen met onze kinderen Daan, Bram en Roos in IJsselstein. Mijn beroep? Ik zou niet weten hoe dat te noemen. Of het zou professioneel vragensteller moeten zijn. Divergent pragmaticus.

Als HR-professional heb ik in de afgelopen 25 jaar veel organisaties en menige HR-afdeling begeleid in roerige tijden. Dan heb ik het over herpositioneringen, fusies, overnames en een down-turn market. Focus was daarbij vaak de kern.

Ik heb als HR professional veel te maken gehad met fusies en overnames. Ik heb gericht gebouwd aan onder meer het opstarten van HR afdelingen, HR beleidsontwikkeling, Industrial Relations, Management Development, herstructureren van teams en organisaties, individueel en collectief ontslag, (project-) management en organisatie ontwikkeling.

Ik beschik zowel over strategische als operationele denk- en daadkracht. Ik ben scherp, analytisch en combineer dit met een open en prettige benadering van mensen.

Ik ben ontwikkelingsgericht, ik heb drive om resultaten te behalen en ik houd van dynamiek. Ik hecht daarbij grote waarde aan openheid en transparantie.

Mijn kennis, ervaring, vaardigheden, gedrag en waarden zet ik nu in om vragen te stellen. Om op divergente en toch pragmatische wijze uitdagingen te belichten en zodoende met oplossingen te komen die echt werken. Ik stel vragen in mijn rol als bestuurslid van de Stichting voor Bevordering Muziekonderwijs. Als bestuurslid van de sectie Internationaal van de Nederlandse Vereniging voor Personeel- en Organisatie ontwikkeling. Als partner van Triceps. En als Harmen.  Professioneel vragensteller voor U als ondernemer, u als bestuurder, u als manager, u als directielid, u als medewerker, u als mens.

Omdat niet alle antwoorden te vinden zijn op Google.

 

 

Volg en deel